1 :تعداد فایل پیوست
پاسخ: [مادربرد گیگابایت] مدل Z77-D3H
سلام دوست عزیز من با این نرم افزار که گفتین تست کردم ولی ارور بیش از حد داشت در زیر ببینید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ببخشید کیفیت پایینه حدود 944001 ارور داشت این مشکل از کجاست اگه بین متخصصین کسی هست که بدونه ممنون میشم همه کارها رو که گفتید به ترتیب انجام دادم
نقل قول:
سلام دوست عزیز من با این نرم افزار که گفتین تست کردم ولی ارور بیش از حد داشت در زیر ببینید
ببخشید کیفیت پایینه حدود 944001 ارور داشت این مشکل از کجاست اگه بین متخصصین کسی هست که بدونه ممنون میشم همه کارها رو که گفتید به ترتیب انجام دادم
رم های شما ایراد دارد.اگر گارانتی دارد ببرید گارانتی
تشخیص من از همون اول درست بود . مشکل از رم های شما هست گرامی .
نقل قول:
لطفا یک زحمت بکشید و رمها را دونه دونه تست کنید
ممکنه ارورهای پشت سر هم به خاطر قسمتهائی از رم باشه که توسط گرافیک آنبرد اشغال شده است
اگر رم دیگه ای هم دم دست دارید با آن آزمایش کنید
اگر این ارورها تکرار شد رمها را باید روی یک سیستم دیگه تست کنید تا از سلامتشون اطمینان پیدا کنید ( سیستمی که گرافیک آنبرد یا apu نداشته باشه )
دوست عزیز چه مشکلی دارن رم ها دقیقا
مشکل خرابی هست . باید رم ها رو تک تک تست کنی با همین memtest تا به رم خراب برسی و ببری گارانتی رم ها برات تعویض کنند .
بعد دوست عزیز چجوری بفهمم خرابه یعنی نباید اصلا ارور داشته باشه
یه سوال دیگه یکی از دوستان قبلا گفت که مشکل از کنترل usb3 هست الان مشکل جفتشونا یا از رم ها و چجوری بفهمم کدوم واقعا مشکل داره
این برنامه که تست فرمودی برای تست رم هست پس وقتی میگه رمت مشکل داره یعنی یکی از دو رمی هست که روی سیستمت هست . خرابی رم که مورد شما هم صدق میکنه . 80% ایجاد بلو اسکرین هست .
پس تکرار میکنم . رم ها رو بصورت تک تست کن . تا هر کدوم که خرابه مشخص بشه .
درضمن بلو اسکرین هایی که گرفتی مربوط به رم هست . :1. (35):
ممنون از فهموندن کامل موضوع ولی سوال من اینه که رم درست نیاید هیچ اروری داشته باشه یا چند تا داشته باشه طبیعیه و این که دیگه مشکل از کنترلر یو اس بی 3 نیست دیگهههههه؟
مهندس رم درست نباید هیچ اروری داشته باشه ؟؟